- Numer jest używany wyłącznie do odbierania kodów weryfikacyjnych. Nie można wysyłać SMS-ów ani dzwonić na otrzymany numer.
- Numer jest dostępny przez 20 minut, po czym może zostać przypisany innemu użytkownikowi.
- Numery, które otrzymały kod, są uważane za opłacone. Numery, które nie otrzymały kodu, zostaną automatycznie zwrócone.
- Maksymalnie 20 numerów można używać jednocześnie na jednym koncie.
- Można utworzyć maksymalnie 3 konta z jednego adresu IP.
- W przypadku wykorzystania do nielegalnych działań (oszustwa, spam, przejęcie konta itp.) konto zostanie natychmiast zablokowane.
- Przechowuj token konta w bezpiecznym miejscu i nie udostępniaj go innym osobom.